Lifestyle

On each category you can set a Category template style, a Top post style (grids) and a module type for article listing. Also each top post style (grids) have 5 different look style. You can mix them to create a beautiful and unique category page.

Mines Resort City/ Mines Wellness City- SELANGOR

Pada asalnya, tapak Mines Wellness City ini merupakan tempat pelombongan bijih timah yang terbesar di dunia. Kini, ia dibangunkan dengan pelbagai tarikan...

Kidzania- Petaling Jaya

Alam dewasa bukanlah satu dunia yang mudah, banyak perkara yang perlu diambil kira, tak naklah anak-anak anda terkejut sangat bila dah sampai...

Melihat Seni Kaligrafi di Kompleks Taman Seni Islam, Shah Alam

Yayasan Restu atau Restu Foundation yang memiliki Kompleks Taman Seni Islam ditubuhkan diatas kesedaran bahawa peri pentingnya mengekalkan kesenian Islam....

Santapan Enak di Restoran Tasik Indah

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Penulis sebenarnya dah lama teringin nak makan ketam yang besar-besar ni. Tapi masih belum...

Go-Kart at Shah Alam City Karting

Baru-baru ni saya berpeluang bermain go kart bersama kawan baik saya Hilmi(thanks bro temankan gua) di City Karting Enterprise. Litar sepanjang 1.07KM...

GM Klang Syurga Membeli Belah di Selangor

Assalamualaikum. Apabila anda sampai di Klang, tempat yang wajiib anda singgah ialah GM Klang. Di sini sangat sesuai bagi kaki membeli belah....

Muzium Coklat (Chocolate Museum) Kota Damansara

Sebenarnya aku tak tau pun ada Muzium Coklat kat sini. Maksud aku kat Malaysia la kan. Bila aku dapat jemputan lawatan ke...

Camp 5 Indoor Climbing Gym

Sumber: Camp 5 Camp 5 Indoor Climbing Gym merupakan satu lokasi yang  patut dilawati untuk anda yang menyukai aktiviti lasak....

Nasi Lemak Bumbung Seapark PJ Memang Terbaik

Sesiapa disini yang tidak suka makan nasi lemak? Selaku orang Malaysia, anda sepatutnya suka! Di sini kami kongsikan...

Alami Percutian Keluarga Bertaraf Antarabangsa Di Sunway Lagoon

PETALING JAYA: Tanpa perlu ke luar negara menempah tiket penerbangan dengan tambang lebih mahal mahupun berhadapan masalah tempahan penuh, orang ramai masih boleh...
- Advertisement -

LATEST NEWS

MUST READ