Apa yang menarik mengenai Denai Alam Recreational & Riding Club (DARC)?

0
479

Denai Alam Recreational & Riding Club atau lebih dikenali sebagai DARC ni bukan sahaja tempat untuk ride kuda but boleh juga dijadikan sebagai tempat gathering, birthday party, family day dan sebagainya. 


DARC terletak di sekitar Denai Alam (15 minit dari Shah Alam). Ia juga antara tempat yang menjadi tumpuan utama mereka yang tinggal di sekitar Puncak Perdana, Shah Alam dan Sg Buloh atas faktor jarak yang tidaklah begitu jauh. Anyway, anda juga boleh get full address and contact DARCDISINI.


Waktu operasi DARC ialah setiap hari selasa hingga ahad bermula pada pukul 8 pagi hingga 11 malam.
DARC juga menyediakan pelbagai aktiviti dan perkhidmatan kepada para pengunjung selain daripada aktiviti menunggang kuda. Antaranya ialah Motorcross, Paintball, , Fencing, Club House and Restaurant dan Archery. 

SUMBER : POJIEGRAPHY.COM

========================


Mencari homestay di sekitar Shah Alam? Sila hubungi Puan Intan di nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY SHAH ALAM
017 – 4060988
wasap.my/0174060988
WEBSITE
www.mnyhomestayshahalam.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY SHAH ALAM
Homestay. Homestay Shah Alam. Homestay kolam. Homestay di Shah Alam. Homestay murah di Selangor. Homestay Shah Alam murah. Pool Homestay. Vista Alam. Shah Alam Homestay. Homestay murah Shah Alam. Tempat menarik Shah Alam. Shah Alam. Destinasi. Tempat menarik di Selangor. Tempat best di Shah Alam.Tags: destinasiHomestayHomestay di Shah AlamHomestay kolamHomestay murah di SelangorHomestay murah Shah AlamHomestay Shah AlamHomestay Shah Alam murahPool HomestayShah Alam Homestaytempat best di shah alamtempat menarik di selangortempat menarik shah alamVista Alam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here