Sabai Dee Cafe

0
1081

Restoran yang berkonsepkan di dalam taman ini memberikan pengalaman yang menarik untuk anda menikmati makan malam di Jitra ini. Untuk memudahkan pelanggan, Sabai Dee Cafe sedia untuk menerima tempahan awal supaya anda tidak menunggu lama atau ketiadaan tempat duduk nanti.

Anda penggemar makanan daripada negara jiran, Thailand? Hanya di Sabai Dee Cafe anda dapat merasa kesedapan masakan Thailand yang pelbagai jenis seperti masakan laut, tom yam, somtam, kerabu dan sebagainya.

Sabai Dee Cafe sangat sesuai untuk anda makan bersama keluarga dan rakan-rakan. Ramai penduduk setempat suka berkunjung ke sini kerana servis yang disediakan sangat baik dan masakan yang sedap.

Lokasi : KM 19.5, Jalan Wang Tepus, Jitra.

Waktu Operasi : 6.00 pm – 12.00 am

SUMBER: RILEKU.COM

==============================


Mencari homestay di sekitar Jitra? Sila hubungi nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY JITRA
0124467777
wasap.my/60124467777
WEBSITE
www.mnyhomestayjitra.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY JITRA


Homestay Jitra. Homestay Kolam. Homestay murah di Jitra. Jitra Homestay. Pool Homestay. Homestay Kolam renang Jitra. Homestay UUM. Homestay Changlun. Homestay Polimas. Homestay Tasik Darulaman. Home2stay. Hom2stay. Bukit Kayu Hitam. Thailand. Makan sedap di Kedah. Kedai Makan Viral di Kedah. Tempat makan best di Kedah. Makan murah di Kedah. Tempat makan di Kedah.
Tags: Bukit Kayu HitamHom2stayHome2stayHomestay ChanglunHomestay JitraHomestay KolamHomestay Kolam renang JitraHomestay murah di JitraHomestay PolimasHomestay Tasik DarulamanHomestay UUMJitra HomestayKedai Makan Viral di KedahMakan murah di KedahMakan sedap di KedahPool HomestayTempat makan best di KedahTempat makan di KedahThailand

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here