WARUNG BANG TEH

0
1074

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Bertemu kita lagi dalam blog usang Dunia Zumal yer. 
Ada orang Perlis dak? Kalau orang Perlis pasti pernah dengar pasai Warung Bang Teh. Kedai makan paling viral kat Perlis. Pasai apa? Nanti kita cerita. 
Sejak diperkenalkan oleh Cik Fiza Zainal tahun lepas, Warung Bang Teh mula menjadi port wajib untuk Zumal singgah. Paling kurang sebulan sekali. 
Menu yang glamor kat Warung Bang Teh ni adalah laksa, kuew teow sup, ABC, somtam, kerabu maggi, pulut ayam, pulut mempelam dan rojak. 

Nak tau pasai apa yang viral? Tengok harga depa, terlajak murah. Maintain ja harga tu. Hangpa tau kawan zumal Cik Fiza Zainal tu kecik ja kan tapi dek kerana sedap makan sini, dua mangkuk laksa habis dia makan. Lagi satu ayaq fevret kami ayaq stroberi, yang patut hangpa try juga. 
Dekat mana? Warung Bang Teh ni dekat jalan Padang Nyu. Tepi jalan ja. Selepas simpang ke uitm dengan kolej vokasional Arau. Hangpa boleh waze ja… Untuk maklumat lanjut boleh tengok facebook Warung Bang Teh

SUMBER: DUNIAZUMAL.COM

==============================


Mencari homestay di sekitar Jitra? Sila hubungi nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY JITRA
0124467777
wasap.my/60124467777
WEBSITE
www.mnyhomestayjitra.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY JITRA

Homestay Jitra. Homestay Kolam. Homestay murah di Jitra. Jitra Homestay. Pool Homestay. Homestay Kolam renang Jitra. Homestay UUM. Homestay Changlun. Homestay Polimas. Homestay Tasik Darulaman. Home2stay. Hom2stay. Bukit Kayu Hitam. Thailand. Makan sedap di Kedah. Kedai Makan Viral di Kedah. Tempat makan best di Kedah. Makan murah di Kedah. Tempat makan di Kedah.Tags: Bukit Kayu HitamHom2stayHome2stayHomestay ChanglunHomestay JitraHomestay KolamHomestay Kolam renang JitraHomestay murah di JitraHomestay PolimasHomestay Tasik DarulamanHomestay UUMJitra HomestayKedai Makan Viral di KedahMakan murah di KedahMakan sedap di KedahPool HomestayTempat makan best di KedahTempat makan di KedahThailand

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here