GM Klang Syurga Membeli Belah di Selangor

0
489

Assalamualaikum. Apabila anda sampai di Klang, tempat yang wajiib anda singgah ialah GM Klang. Di sini sangat sesuai bagi kaki membeli belah. Pelbagai jenis barang yang terdapat di sini dan harga juga berpatutan. Ianya telah menjadi tempat menarik di Klang, Selangor dan menjadi bualan orang ramai.

GM Klang ini menjual barang-barang borong. Jika anda beli banyak dan secara borong akan dapat harga murah. Tempat ini sangat sesuai untuk keluarga yang ramai anak untuk membeli baju seperti baju melayu, baju kurung, tudung, jubah memang murah di sini. Macam-macam barang terdapat di sini seperti pakaian, telefon, barang elektronik, cadar, langsir, makanan, permainan, barang kemas silver dan macam-macam lagi.

Admin rasa anda tidak perlu pergi membeli-belah ke banyak tempat kerana di GM Klang semuanya ada. Anda pasti penat untuk berjalan di semua kedai yang ada di sini. Lebih menyenangkan setiap tingkat sudah dikhaskan dengan barang-barang tertentu. Jadi, anda boleh terus pergi ke tingkat barang yang anda kehendaki.

Bagi kaki membeli belah jangan lupa untuk singgah ke GM Klang. Admin yakin anda akan berpuas hati dengan barang dan harga di sini. Bawalah satu keluarga untuk membeli belah disini. Tempat ini juga menjadi tempat para peniaga mengambil barang secara borong. Admin kongsikan Peta Tempat Menarik ini.

WOW! DAPATKAN BARANG DI GM KLANG YANG MENAWARKAN HARGA YANG SANGAT MURAH

Mari kita lihat butiran kawasan ini dahulu.

 • Alamat : Jalan Kasuarina 1, Bandar Botanic Capital, 41200 Klang, Selangor.
 • Nombor Telefon : 03-3325 1788
 • Waktu Operasi : 10:00 a.m – 7:00 p.m 
 • Website :GM Klang Selangor
 • Peta Lokasi : 

Dapatkan Info Menarik di GM Klang

Aktiviti Sesuai

Aktiviti utama disini sudah pasti untuk membeli belah. Ramai yang datang disini untuk mencari barang-barang keperluan. Semua barang terdapat disini. Bagi anda yang mahu membeli barang secara borong tempat ini sangat sesuai.

Blok Yang Ada

Blok A mempunyai 5 Tingkat kedai borong yang menampung lebih daripada 1,000 pemborong. Setiap peringkat dibahagikan mengikut kategori produk.

Block B, yang dibuka pada bulan November 2016, ditetapkan sebagai pusat fesyen untuk Bandar Raya Borong GM Klang. Dengan menggabungkan semua produk fesyen di bawah satu bumbung, Block B menyediakan platform yang sempurna untuk pemborong yang mengkhususkan diri dalam fesyen untuk mempamerkan produk inovatif dan bergaya mereka.

Blok C adalah tempat untuk mereka yang mencari keperluan rumah, perkakasan atau peralatan perkahwinan. Blok C mengkhususkan produk seperti bekalan perkahwinan, hiasan rumah, langsir, permaidani, perkahwinan dan perkakasan.

Kemudahan yang ada

 • Restoran
 • Mesin ATM
 • Tandas
 • Kemudahan Pos Barang
 • Money Changers
 • Tempat Parking

Jom Saksikan Keindahan Panorama di GM Klang

SUMBER :TEMPATMENARIK

========================


Mencari homestay di sekitar Shah Alam? Sila hubungi Puan Intan di nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY SHAH ALAM
017 – 4060988
wasap.my/60174060988
WEBSITE
www.mnyhomestayshahalam.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY SHAH ALAM
Homestay. Homestay Shah Alam. Homestay kolam. Homestay di Shah Alam. Homestay murah di Selangor. Homestay Shah Alam murah. Pool Homestay. Vista Alam. Shah Alam Homestay. Homestay murah Shah Alam. Tempat menarik Shah Alam. Shah Alam. Destinasi. Tempat menarik di Selangor. Tempat best di Shah AlamTags: destinasiHomestayHomestay di Shah AlamHomestay kolamHomestay murah di SelangorHomestay murah Shah AlamHomestay Shah AlamHomestay Shah Alam murahPool HomestayShah Alam Homestaytempat best di shah alamtempat menarik di selangortempat menarik shah alamVista Alam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here