Sedapnya D’Arab Cafe, Nasi Arab Shah Alam Seksyen 7

0
319

Antara nasi arab anda perlu jengah juga adalah Nasi Arab Shah Alam. Terbaik dan menarik. Kami tidak mampu berkata. Hanya satu perkataan sahaja, ‘Awesome’! Lebih menarik lagi, cawangannya lebih daripada 5 dan semakin bertambah hari demi hari.

Untuk yang tidak tahu tentang kedai ini, hari ini kami celoteh sedikit tentang kedai makan ini. Ianya terletak di Seksyen 7 Shah Alam. Warna temanya pula adalah kuning. Jadi, kalau nampak kedai kekuningan , maka anda berada pada tempat yang betul.

Restoran Nasi Arab, D’Arab Cafe

Lot 3, Kompleks Anjung 7, Seksyen 7, Shah Alam

Apa yang patut dicuba?

*Semua sedap dan kami tidak mampu hendak berkata apa.

*Kalau anda peminat ayam ‘roasted’ , maka ini antara menu wajib anda pilih.

*Kalau hendak kelainan bolehlah ambil ayam kabshah.

*Cubalah kebab dan aukdahnya

Nasi Arab Shah Alam
Nasi Arab Shah Alam
Nasi Arab Shah Alam
nasi-arab-shah-alam-3
nasi-arab-shah-alam-4
Nasi Arab Shah Alam
Nasi Arab Shah Alam

Sekadar informasi untuk pembaca sekalian. D’Arab Cafe dimiliki oleh Hj. Mohd Hairudin bin Md Top yang berasal dari Tangkak, Johor Darul Takzim. Objektif kedai ini adalah untuk membawa citarasa Beriani Arab yang berbeza dan unik. ternya mereka berjaya. Lokasinya dan cawangan D’Arab Cafe sangat banyak.

D’Arab Cafe juga menyediakan perkhidmatan Katering untuk pelbagai majlis di sekitar Lembah Kelang. Tempahan boleh dibuat bila-bila masa.Jadi apa lagi untuk yang bakal berkahwin. Apa kata kenduri menggunakan nasi arab sebagai menu utama.

D’Arab Cafe juga sedia menerima tempahan penghantaran packing ke pejabat-pejabat di sekitar Shah Alam, PJ dan Bangsar apabila tempahan dibuat sehari sebelum penghantaran.Oh boss, lihatlah tulisan kami! :-

SUMBER : SAJI.MY

========================


Mencari homestay di sekitar Shah Alam? Sila hubungi Puan Intan di nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY SHAH ALAM
017 – 4060988
wasap.my/60174060988
WEBSITE
www.mnyhomestayshahalam.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY SHAH ALAM
Homestay. Homestay Shah Alam. Homestay kolam. Homestay di Shah Alam. Homestay murah di Selangor. Homestay Shah Alam murah. Pool Homestay. Vista Alam. Shah Alam Homestay. Homestay murah Shah Alam. Makan sedap di Shah Alam. Kedai Makan Viral di Shah Alam. Tempat makan best di Shah Alam. Makan murah di Shah Alam. Tempat makan di Shah AlamTags: HomestayHomestay di Shah AlamHomestay kolamHomestay murah di SelangorHomestay murah Shah AlamHomestay Shah AlamHomestay Shah Alam murahKedai Makan Viral di Shah AlamMakan murah di Shah AlamMakan sedap di Shah AlamPool HomestayShah Alam HomestayTempat makan best di Shah AlamTempat makan di Shah AlamVista Alam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here