Mambo Bistro

0
1677

Kalau tanya orang Changlun, Restoran Mambo Bistro ini bukan sesuatu yang asing lagi. Ramai yang datang kesini pasti berpuas hati dan layanan dari pekerja juga sangat ramah dan mesra. Kalau anda mencari tempat yang santai rasanya Mambo Bistro pilihan yang tepat.

Restoran ini menyediakan hidangan ala-ala makanan barat yang Superlicious! Menariknya cara hidangan disini adalah dihidangkan dengan talam yang Besar Gedabak! Walau sedap, anda mungkin tak habis melicinkan juadah yang terhidang. Jadi boleh la berkongsi kalau perut kecik ye. Ini antara gambar-gambar menu yang menarik disediakan di restoran ini.

Harga bagi sajikan untuk SET TALAM amat berbaloi dari RM20 hingga RM40. Makan sampai puas. Lokasi restoran Mambo Bistro terletak di Pekan Changlun,bersebelahan Tokong Cina dan hadapan Ramesh Frozen. Nak senang waze atau google maps ‘Mambo Bistro’. Kalau tak jumpa juga terus call 017-551 4512. Waktu operasi pula bermula pukul 7 petang – 2 pagi. Dibuka setiap hari kecuali hari Isnin saja cuti. Apa lagi ajak semua adik beradik, kawan kawan mai dinner kat sini, bagi depa rasa MAMBO punya MENU tengok terangkat ka dak!

SUMBER: KHALIFAHMEDIANETWORKS.COM

=======================Mencari homestay di sekitar Jitra? Sila hubungi nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY JITRA
0124467777
wasap.my/60124467777
WEBSITE
www.mnyhomestayjitra.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY JITRA


Homestay Jitra. Homestay Kolam. Homestay murah di Jitra. Jitra Homestay. Pool Homestay. Homestay Kolam renang Jitra. Homestay UUM. Homestay Changlun. Homestay Polimas. Homestay Tasik Darulaman. Home2stay. Hom2stay. Bukit Kayu Hitam. Thailand. Makan sedap di Kedah. Kedai Makan Viral di Kedah. Tempat makan best di Kedah. Makan murah di Kedah. Tempat makan di Kedah.
Tags: Bukit Kayu HitamHom2stayHome2stayHomestay ChanglunHomestay JitraHomestay KolamHomestay Kolam renang JitraHomestay murah di JitraHomestay PolimasHomestay Tasik DarulamanHomestay UUMJitra HomestayKedai Makan Viral di KedahMakan murah di KedahMakan sedap di KedahPool HomestayTempat makan best di KedahTempat makan di KedahThailand

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here