Illa Dataran Cafe Corner

0
645

Restoran pilihan kedua pula iaitu Illa Dataran Cafe Corner. Jika anda tak tahu nak makan kat mana kan dan hari-hari pusing kedai yang sama ja, sesekali kena jugak tukar angin kan? Apa kata anda cuba masakan disini pula. Ruang restoran yang luas sesuai untuk seisi kelurga atau bersama rakan-rakan.

Restoran ini bukan saja menyediakan masakan ala barat saja namun ada juga masakan lain seperti Sizzling dan anda boleh cuba juga menu menarik Mee Besen yang hanya terdapat di restoran ini saja. Bak kata orang memang padu! Jom kita tengok gambar-gambar antara menu yang ada disini.

Ada bermacam lagi menu masakan yang disajikan, ini antara beberapa menu saja yang kami paparkan, anda boleh terus ke restoran ini untuk merasai sendiri. Sebelum terlupa ini alamatnya : Illa dataran cafe corner changlun, 06010 Bukit Kayu Hitam, Kedah. Atau boleh call 019-473 7917 untuk sebarang pertanyaan. Waktu mula beroperasi pula pukul 6.00 petang hingga 12.00 malam. Jom rasai sendiri masakan dengan menu hebat harga berbaloi-baloi.

SUMBER: KHALIFAHMEDIANETWORKS.COM

==========================


Mencari homestay di sekitar Jitra? Sila hubungi nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY JITRA
0124467777
wasap.my/60124467777
WEBSITE
www.mnyhomestayjitra.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY JITRA


Homestay Jitra. Homestay Kolam. Homestay murah di Jitra. Jitra Homestay. Pool Homestay. Homestay Kolam renang Jitra. Homestay UUM. Homestay Changlun. Homestay Polimas. Homestay Tasik Darulaman. Home2stay. Hom2stay. Bukit Kayu Hitam. Thailand. Makan sedap di Kedah. Kedai Makan Viral di Kedah. Tempat makan best di Kedah. Makan murah di Kedah. Tempat makan di Kedah.
Tags: Bukit Kayu HitamHom2stayHome2stayHomestay ChanglunHomestay JitraHomestay KolamHomestay Kolam renang JitraHomestay murah di JitraHomestay PolimasHomestay Tasik DarulamanHomestay UUMJitra HomestayKedai Makan Viral di KedahMakan murah di KedahMakan sedap di KedahPool HomestayTempat makan best di KedahTempat makan di KedahThailand

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here