Cendol Pulut Haji Johari, Changlun

0
842

Restoran ini terkenal disebabkan dengan hidangan Cendol Pulut. Dahulu kedai ini dikenali sebagai Cendol Pulut Jo dan ditukarkan nama disebabkan ada pihak yang cilok nama kendai meraka dan mengambil jenama mereka. Selain daripada itu mereka juga ada lauk pauk untuk makan tengahhari. Pada hari tersebut saya hanya singgah makan tengahhari dengan berlaukan ikan bakar dan semangkuk cendol pulut.
Landmark restoran ini adalah anda perlu memasuki highway PLUS menuju ke Bukit Kayu Hitam. Pada KM 17.3 selepas persimpangan RTC anda dah boleh nampak restoran ini pada sebelah kanan anda. Ianya terletak bersebelahan dengan Shell Station.

Alamat : Lebuhraya Utara Selatan – Kilometer 17.3 (Arah Utara) Jitra Kedah

SUMBER: NAZRULAKRAM.COM

========================


Mencari homestay di sekitar Jitra? Sila hubungi nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY JITRA
0124467777
wasap.my/60124467777
WEBSITE
www.mnyhomestayjitra.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY JITRA

Homestay Jitra. Homestay Kolam. Homestay murah di Jitra. Jitra Homestay. Pool Homestay. Homestay Kolam renang Jitra. Homestay UUM. Homestay Changlun. Homestay Polimas. Homestay Tasik Darulaman. Home2stay. Hom2stay. Bukit Kayu Hitam. Thailand. Makan sedap di Kedah. Kedai Makan Viral di Kedah. Tempat makan best di Kedah. Makan murah di Kedah. Tempat makan di Kedah.Tags: Bukit Kayu HitamHom2stayHome2stayHomestay ChanglunHomestay JitraHomestay KolamHomestay Kolam renang JitraHomestay murah di JitraHomestay PolimasHomestay Tasik DarulamanHomestay UUMJitra HomestayKedai Makan Viral di KedahMakan murah di KedahMakan sedap di KedahPool HomestayTempat makan best di KedahTempat makan di KedahThailand

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here